Xiaomi Mi Smart Air Purifier 4, čistička vzduchu Zobrazit detail

Xiaomi Mi Smart Air Purifier 4, čistička vzduchu

AIRPURIXI4

Nový

Čistička vzduchu od Xiaomi, výkon 400 m³/h, velikost místnosti do 83 m², hlučnost 32,1 - 63 dB(A), uhlíkový filtr, časovač, noční režim, automatický režim, ionizace vzduchu, chytré funkce, indikace kvality ovzduší a výměny filtru, ovládání hlasem a mobilní aplikací, kompatibilní s Wi-Fi, displej a dotykový panel, rozměry 55,5 × 25 × 25 cm (V׊×H)

Více informací

Skladem

3 966,00 Kč včetně DPH
3 277,69 Kč bez DPH


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla

Historie ceny

Xiaomi Mi Smart Air Purifier 4, čistička vzduchu

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Barva Bílá

Nebojte se zhluboka nadechnout

ČISTÁ MÍSTNOST DO 10 MINUT

Chcete mít v prostoru o rozloze 20 m² čisto již za 10 minut? Tak to je čistička vzduchu Xiaomi Smart Air Purifier 4 jasná volba! S výkonem až 400 m³/h vyprodukuje 6660 l čistého vzduchu za minutu a díky 360° nasávání okolního vzduchu čistič nemusíte vůbec otáčet. Čištění je tedy zcela bezstarostné.

Xiaomi Mi Smart Air Purifier 4

PÍSKEJTE PUSOU, NE PLÍCEMI

Trojitá filtrace eliminuje 99,97 % částic o velikosti 0,3 μm, takže zatočí i s roztoči. Udrží vaši místnost po celý den čistou a zatne tipec rýmě i alergiím. Ochranu proti alergenům potvrzuje i přísná certifikace TÜV Rheinland Allergy Care.

Škodlivé látky

ZATOČTE S VIRY A BAKTERIEMI

Čistička vzduchu Xiaomi Smart Air Purifier 4 redukuje výskyt viru H1N1 ve vzduchu. Účinně snižuje i výskyt bakterií Escherichia coli, Staphylococcus aureus a Klebsiella pneumoniae subsp pneumoniae.

Vir H1N1

Bakterie

AKTIVNÍ UHLÍ PRO TRVALOU SVĚŽEST

Čistička vás nezbaví jen zápachů z kuchyně či domácích mazlíčků. Zbavíte se i škodlivých plynů a těkavých organických látek, které se v domácnosti běžně vyskytují.

Eliminace pachů

NA ČERSTVÉM VZDUCHU I DOMA

Čistička uvolňuje záporné ionty, které udržují okolní vzduch svěží. Hrudní košíček si tak roztáhnete i v pohodlí domova.

Čerstvý vzduch i doma

STAČÍ JEDEN FILTR ROČNĚ

Vysoce účinný filtr s velkou plochou a poctivou porcí aktivního uhlí vám vydrží 6-12 měsíců. O jeho výměně vás navíc poinformuje aplikace Mi Home. Ušetřený čas věnujte své rodině.

Více času s rodinou

REŽIM AUTO JEDNÍM STISKEM

Citlivé vysoce přesné laserové senzory pracují za vás. Monitorují kvalitu vzduchu v reálném čase. Nic jim neunikne. Okamžitě samy přizpůsobí rychlost čištění. Vy jen svobodně dýchejte.

Ovládání jedním stisknutím

CHYTRÉ OVLÁDÁNÍ

Inteligentní ovládání vám zajistí návrat do svěžího domova. Skrze aplikaci Mi Home/Xiaomi Home lze totiž čištění přizpůsobit, i když jste na cestách. Čističku lze ovládat i skrze hlasové ovládání Alexa.

Smart control

INFORMACE HNED NA DISPLEJI OLED

Údaje o kvalitě ovzduší v interiéru máte přehledně na displeji PM2,5 s barevným indikátorem. Vše v reálném čase. Jediným dotykem zde navíc nastavíte své požadavky na kvalitu vzduchu. Na výběr máte z těchto režimů:

  • Oblíbený režim
  • Noční režim
  • Automatický režim
  • Nízké znečištění
  • Střední znečištění
  • Vysoké znečištění

Displej OLED

TICHÝ CHOD PRO ZDRAVÝ SPÁNEK

Přepnutím na noční režim vypnete osvětlení displeje a snížíte hluk. Čistička bude dále tiše pracovat, vzduch čistý, a vy se probudíte náramně odpočatí.

Noční režim

SNADNÁ ÚDRŽBA I MANIPULACE

Čistička je kompaktní, přenosná a snadno se čistí. Stačí odšroubovat mřížku a už jste u lopatek a vzduchovodů. Sekundární znečištění tedy nehrozí. Čistička bude neustále čistit, nikdy špinit.

Odšroubujte

Vytáhněte

Očistěte

Magnetické dveře pro snadné otevírání a zavírání

Tělo z ABS pro větší odolnost

Magnetické otevírání

Odolná konstrukce z ABS

SROVNÁNÍ MODELŮ XIAOMI MI SMART AIR PURIFIER 4

Srovnání modelů Xiaomi Smart Air Purifier 4

OBSAH BALENÍ

  • Xiaomi Smart Air Purifier 4
  • 1x filtr
  • 1x uživatelská příručka
  • 1x napájecí kabel